F.I.T. Challenge

Wilt u een mooie huid van binnenuit? Een gezondere levensstijl,meer energie en misschien wat kilootjes kwijt?
Start dan nu met de F.I.T. Challange van Forever F.I.T.
Dit is een geavanceerd voedings,-reinigings-en afslankprogramma.
Neem vandaag nog de stap naar een gezondere levensstijl en Look Better,Feel Better.

De Clean 9 is een programma van 9 dagen om je lichaam te reinigen. Het is een combinatie van pure aloë vera, voedingssuplementen, shakes en 600 kcal maaltijden. De kracht van de aloë zorgt ervoor dat de afvalstoffen uit je lichaam gaan en de opnamecapaciteit weer optimaal word. Daardoor ga je alle voedingsstoffen die je binnen krijgt beter opnemen, incl de 200 extra voedingsstoffen die je door het drinken van de aloë dagelijks binnen krijgt.
Het zorgt voor meer energie en fitheid, bewustwording over je voeding en een vermindering van je suikerbehoefte.
Een fijne bijkomstigheid is dat je nog wat centimeters kwijt kunt raken, maar dat is niet het belangrijkste tijdens de c9. Mocht je meer gewicht willen verliezen kun je na de c9 doorgaan met de F.I.T. 1

Bij BeautyLicous kunt u terecht voor de F.I.T. pakketen en losse producten. Dit eficiënte en makkelijk te volgen reinigingsprogramma geeft u de tools in handen die u nodig heeft om uw huid en lichaam er beter uit te laten zien en gezonder te maken.
Zelf ben ik ook begonnen met de F.I.T. Challange en merkte zelf in korte tijd een groot verschil. Ik ben overtuigd en hoop u ook te kunnen overtuigen!!

Na de 9 dagen CLEAN ontvangt u 50% korting op een Petit gezichtsbehandeling (1uur) bij BeautyLicious

Wilt u meer informatie of van start gaan met het Clean 9 Programma, neem dan contact op via 0620781140 / ssbeautylicious@live.nl of kom langs in de salon

 

 

image