Bruidsmake-up

Bekijkt u de website op uw telefoon of tablet, kantel dan uw telefoon/tablet om de website beter te kunnen bekijken

Elke bruid is op haar trouwdag de mooiste vrouw van de wereld. Ze voelt zich zo blij en gelukkig op deze speciale dag dat ze zichtbaar straalt. Dat is eigenlijk het belangrijkste. Een goede bruidsmake-up helpt natuurlijk ook!

€ 135,- Bruidsmake-up

 • Proef make-up in de salon
 • Make-up op de trouwdag (kan op locatie/ €,020 per km)

of

€ 179,95 Speciaal Bruidsarrangement:

  • Proef make-up in de salon
  • Relax & Nourishing Treatment (tot 1 week voor de bruiloft)
  • Make-up op de trouwdag (kan op locatie/ €,020 per km)

Of u nou een vol programma
heeft gepland, een traditionele bruiloft met alles erop en eraan, gewoon een leuk feestje wilt beleven, met een paar dierbaren gaat genieten op een romantische locatie, of iets totaal anders in petto, op uw trouwdag wilt u het stralende middelpunt zijn. U wilt ongetwijfeld een make-up die bij u en uw bruiloft past, en die uw mooiste trekken benadrukt. Misschien wel iets anders dan anders, of juist die ene kleur lippenstift die u altijd gebruikt omdat u die zo mooi vindt. Hoe dan ook, u wilt de dag ontspannen beginnen en u wilt zich verder geen zorgen meer maken over uw make-up. Kiest u voor een bruidsmake-up bij BeautyLicious, dan bekijken we van te voren samen wat bij u en uw bruiloft past. Een of meer weken voor uw bruiloft, tijdens de proef make-up in de salon, proberen we verschillende dingen uit om zo tot een make-up te komen waar u helemaal tevreden over bent en die ervoor zorgt dat uw beste kanten worden benadrukt, zodat u als bruid op uw trouwdag stralend voor de dag zult komen. Neem gerust iemand mee naar de proef make-up, bijvoorbeeld je beste vriendin, om mee te kijken en je te helpen beslissen. De gekozen make-up wordt vastgelegd zodat bij het aanbrengen van de bruidsmake-up zelf niets aan het toeval over wordt gelaten. Tip: neem eventueel ook foto’s of voorbeelden van uw bruidsjurk en/of uw beoogde bruidsboeket mee als u de kleuren in uw make-up hierop wilt afstemmen. Op de grote dag kunt u kiezen voor bruidsmake-up in de salon of op locatie. Denk er ook aan dat uw beste vriendin, bruidsmeiden, of moeder misschien ook wel opgemaakt willen worden op de grote dag.


Aanraders van BeautyLicious om uw bruiloft nog completer te maken: 

 • Wilt u een originele en spetterende openingsdans?
 • http://www.koevoet.nl      promo: https://youtu.be/zla8Ft–l6Q
 • Op uw trouwdag mag een bruidsboeket natuurlijk niet ontbreken. Maar ook voor corsages, aankleding van de locatie en een autobloemstuk kunt u terecht bij Lente Bloesem. http://www.lentebloesem.nl/
 • Voor mooie bruidsnagels kunt u terecht bij Nagelstudio Make Up Your Nails. Kijk voor meer informatie op http://www.makeupyournails.nl  
 • Voor een mooi bruidskapsel sturen wij  u graag door naar Sam’s hairstyle. Dit is de kapsalon waar BeautyLicious ook gevestigd is. Bel voor een afspraak naar 076-5419963

Schoonheidstips voor bruiden:

 • Schone slaapster: ga in de week voor uw bruiloft op tijd naar bed, slaap is onder andere goed voor uw ogen en huid!
 • Niet peuteren: blijf vanaf zeker een week voor de grote dag af van puistjes en plekjes. Knijpen maakt het vaak alleen maar erger, en kan tot ontstekingen, wondjes en korstjes leiden. Als u van uw gezicht afblijft krijgt uw huid rust en heeft u de minste kans op nieuwe puistjes.
 • Op het laatste moment toch last van een plekje of puistje? Geen zorgen, bij het aanbrengen van de bruidsmake-up is het zo weggewerkt!
 • Om uw huid net een beetje extra voor te bereiden kiest u voor een heerlijk reinigende en ontspannende gezichtsbehandeling bij BeautyLicious (tot maximaal een week van te voren). De Moyennes gezichtsbehandeling bijvoorbeeld, als onderdeel van het speciale bruidsarrangement.